На здравје кафе!

vip

VIP (në paketime 100gr/200gr)

Kafe VIP është e përshtatshmet për konsumatorët maqedonas, me aromë dominuara të kafes braziliane dhe indiane me forcë më të lehte se sa në aspektin e “kafe Elite” që lejon konsumatorët të konsumojnë dhe më shumë herë në ditë.