На здравје кафе!

1456591_10201353841501120_419903045_n

ISTORIJA

Duke filluar punën në vitin 1991 – me shumicë të produkteve ushqimore dhe mallrave të konsumit
1992 hapet kafe maqina per perpunim me një kapacitet prej 60 kg për 1 orë .
1996 Blihet objektit me një sipërfaqe prej 200 metra katrorë që konvertohet ne punes në të cilen punohen gjithë prodhimin dhe fillojnë kafe importim nga Brazili dhe India
Më 1999 për herë të parë në Maqedoni në partneritet të fillojë nga puna e kafe terren në kanaçe nën markë Clasik Caffe
2002 duke investuar në pajisje të reja e paketimit dhe pesha të ndryshme , kafe bluaj dhe pastaj të fillojë të punojë mbi Caffe ri Elitte markë tonë
2003-2007 futjen e dy markave Vip , Caffe rivale dhe akullore pluhur 100g me 4 shije vanilje , çokollatë , lajthi edhe Lulushtrydhe
Ndërtimi i një objekti të ri në vitin 2008 me një sipërfaqe prej 1.800 metra katrorë dhe të hyjë në të njëjtën pajisje të reja prodhuese me një kapacitet prej 250 ton në muaj .
2010 Objekti i ri dhe të futur standardet HSSP .