На здравје кафе!

detsko_capucino

Kapuçino për fëmijë(në pako 100g)

I pasur në kalcium me të cilen gëzohen të rinjtë. kjo pije për fëmije me shije te mrekullueshme i ndihmon fëmijët për të forcuar dhëmbët edhe kocet. Mënyrë për përgatitur: 3-4 lugë ujë të ngrohtë dhe qumësht sipas dëshirës.