На здравје кафе!

cokolado

Çokollatë e nxehtë (në pako 100g)

Shije e vërtetë dhe pamja e përsosur çokollatë të nxehtë se pas degusturanje parë rregullt tuaj pini atë gjatë gjithë vitit, sidomos në ditët e ftohta