На здравје кафе!

zeleno

Elite e Gjelbërt (në 100gr/200gr paketime)

Faliminderimi i përzierjeve të veçantë e kafes nga llojet më të mirën Arabice dhe mënyra e krijuara me teknologjinë te re, kafe Elit e gjelbërt është e preferuar nga konsumatorëve tan