На здравје кафе!

belo

Elite Ekskluzive (në paketime 100gr/200gr/450gr)

Për dashamirët e aromë të pasur dhe shije të fuqishme që do të lëvizë në çdo moment. E krijuar nga kafe të përzgjedhura të përpunuara në teknologjinë të re.