На здравје кафе!

klasik

Classic (në paketa të 180gr)

Aroma specifike dhe e njohur dhe përzierje e shkëlqyer e Arabica me cilësisë të lartë dhe specie edhe e prodhuar me teknologjinë te re. E krijuar për konsumatorët me shijet të rafinuar.