На здравје кафе!

crveno

Elite e Kuq (në 100gr/200gr/500gr paketime)

Përzierje ekskluzive dhe përzierje origjinale e kafes i pjekur dhe terren me cilësinë më të lartë të varieteteve të zgjedhura me kujdes e kafe në raport ideal dhe të prodhuara me teknologji të larte e cila garanton shije të veçantë dhe aroma e kafesë Elite