На здравје кафе!

toplo-cokolado

Топло чоколадо (во пакување од 100гр)

Вистински вкус и изглед на совршено топло чоколадо, кое после првото дегустурање станува Ваша редовна напивка во текот на целата година, а посебно во постудените денови