На здравје кафе!

crveno

Елит црвено (во пакување од 100гр/200гр/500гр)
Ексклузивниот спој и оргиналната мешавина на печено и мелено кафе со највисок квалитет на внимателно одбраните сорти на кафе со идеален сооднос и произведено со најсовремена технологија го гаратира вкусот и препознатливиот мирис на Елит кафе

crveno