На здравје кафе!

leshnik-ice

Лешник (во пакување од 100гр)

Неодолив десерт за Ваше задовоство што и да одберете нема да погршите. Четири одлични вкусови ванила, чоколадо, лешник, јагода кои ќе Ви го подобрат Вашето расположение