На здравје кафе!

capucino

Капучино Класик (во пакување од 100гр)
Толку совршено, толку неодоливо.Мирис, пена, вкус.Беспрекорно кремасто капучино во кој уживаш секој пат кога посакуваш да си дозволиш “Елит Капучино“)