На здравје кафе!

detsko_capucino

Детско капучино (во пакување од 100гр)

Богато со калциум во кое уживаат малите генерации. Овој детски напиток со одличен вкус им помага на децата за зацврстување на нивните заби и коски.Начин на приготвување: 3-4 лажички со топла непревриена вода и млеко по желба