На здравје кафе!

 

12717160_1052346138149182_4550495278037827577_n

Нови De Luxe пакувања во лименки!
Новиот луксузен и компактен дизајн го доловува оптимизмот и духот на брендот Елит Кафе.
Издвојте време да ги посетите најблиските маркети и да си набавите некој од овие два нови производи на Елит мелено кафе, кои ги има во големини од 125гр и 250гр.