На здравје кафе!

zeleno

Елит зелено (во пакување од 100гр/200гр)
Благоодарение на специфичната мешавина на кафе од најквалитетни видови на арабика и робуста создадено со најсовремена технологија “Елит кафе” – зелено е омилениот произвот на потрошувачите

zeleno1