На здравје кафе!

belo

Елит ексклузив (во пакување од 100гр/200гр/450гр)

За љубителите на богата арома и моќен вкус кои ќе ги придвижи во секој момент. Создадена од одбрани зрна кафе обработени во најсовремена технологија.