На здравје кафе!

vip

Вип (во пакување од 100гр/200гр)

Вип кафе е со погоден вкус на македоските конзументи каде што доминира бразилското и индиското кафе со доста помала јачина во однос на “Елит кафе” кои на македонските конзументи му дозволува да го конзумираат и по повеќе пати дневно