На здравје кафе!

ВИЗИЈА
Континуираниот раст на компанијата е наша обврска. Oд формирањето па до сега компанијата расте со зголемување на прометот на годишно ниво од 15-25% секоја година. Фокусот мора да биде насочен кон одржување стапка на раст на компанијата преку воведување на нови производи претежни прашкасти и зрнести, како и проширување на други пазари. Како и доусвршување на сопствената дистрибуција во нашата земја.
МИСИЈА
Нашата мисија е сложена: да ви понудиме совршен производ кој ќе стане дел од вашето секојдневие, производ кој нема да ве остави рамнодушен. Баравме предизвик и добивме, тоа се нашите потрошувачи т.е. вистинските кафе уживатели. Вије ни ја дадовте вашата доверба ние ви нудиме кафе за сите ваши вкусови. Поставивме висока цел која бара постојана работа. Ние сме подготвени.