На здравје кафе!

Супер Наградна игра. 300 дена – 300 машини за перење + многу други награди!

“ДОВЕРБА ВАША ЗА ВРЕДНА НАГРАДА НАША„
1. 300 награди – Машина за перење
2. 10 награди – Микробранова печка
3. 10 награди – Правосмукалка
4. 10 награди – Велосипед
5. 60 награди – Електрично ѓезве за турско кафе

Елит рекламаСупер Наградна игра. 300 дена – 300 машини за перење + многу други награди!

Posted by Elitte Cafe on Monday, December 28, 2015

Реклама Елик Кафе 2015

Елит КафеЕлит Кафе, најдоброто кафе во регионот…

Реклама елит кафе 2014

ТВ Орбис Најпопуларни за 2014 Елит Кафе